Zinkwerk

Bij een ambachtsbedrijf hoort passie voor het materiaal en het vak. Dakwerken met zink in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen worden verzorgd door Loodgietersbedrijf Tilman. De specifieke eigenschappen van zink zorgen voor de perfecte uitstraling van moderne en oude gebouwen.

Loodgietersbedrijf Tilman verzorgt het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken dakgoten, kilgoot, gevels en daken. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

 

Bouwzink heeft een aantal grote voordelen:

  • Zinken dakgoten gaan ruim 50 jaar mee en zijn onderhoudsarm
  • Zinken dakgoten blijven al die tijd hun werk doen: ze verbrossen niet waardoor vroege vervanging en lekkages worden voorkomen. Grote voordelen, want een lekkende dakgoot kan leiden tot waterschade aan het gebouw
  • Zinken platen op het dak betekent minder gewicht dan bijvoorbeeld gebruik van dakpannen: de constructie hoeft minder te dragen
  • Na een lange levensduur wordt het zink bijna volledig opnieuw gebruikt.

Zinkwerk toepassingen

Zinken dakbedekkingen, dakgoten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbaken, dakkapellen, vijver-rand toepassingen, er kan heel veel met zink. Het toepassen van zinken daken is een opkomende ontwikkeling. Architecten gebruiken zink steeds vaker als bekleding omdat ze hiermee de mooiste vormen kunnen maken die met standaard kunststof materialen niet te realiseren zijn.

De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.

Wat doen wij?

Maak gebruik van ons deskundigheid voor onder andere de volgende projecten:
 • Aanbrengen kilgoten
 • Aanleggen dakgoten
 • Bekleden daken
 • Bekleden dakkapellen
 • Bekleden schoorsteenkap

Voor vragen over genoemde of juist niet genoemde diensten en werkzaamheden, neem gerust contact met ons op, en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons nu op het telefoonnummer of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag een Gratis offerte aan

* verplichte velden

  Aanhef:

  heermevrouw

  Voorletter(s):

  Achternaam: (*)

  Straatnaam: (*)

  Postcode: (*)

  Woonplaats: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  Emailadres: (*)

  Werkomschrijving:

  Veiligheidscode om SPAM te voorkomen:

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.