Riool aanleggen

Het aanleggen van een nieuw riool is een van de meest onderschatte werkzaamheden van een loodgieter. Veel mensen denken dat iedereen zomaar een buis kan aan leggen maar niets is minder waar.

De kunst van het goed instaleren van en riolerings buis begint bij het zorgen dat de buis goed opgehangen word. Dit zodat niet alleen nu de buis goed hangt maar over een aantal jaren ook nog. Vaak zie je buizen die dusdanig doorgezakt zijn dat er een verstopping bestaat. Je kan zo een verstopping verhelpen maar zonder de oorzaak weg te halen is de kans groot dat binnen korte tijd het probleem weer terug zal keren.

Een ander groot punt is dat iedere riolering altijd van het begin alleen bij het einde aan mag kunnen komen. Hiermee word bedoeld dat als je water doortrekt bij het toilet deze netjes in een lijn richting het straat riool loopt, dat alles mee stromend is aangesloten en niet eerst deels richting de keuken loopt. Wat je vaak ziet is dat mensen de buis dusdanig aansluiten dat er haakse t-stukken in zitten.

Dit zorgt er voor dat het water steeds eerst tegen de buis aansluit voor dat het weg kan lopen. Dit is in het eerste oog opslag nog geen groot probleem omdat het water wel weg loopt maar het veroorzaakt verstoppingen. En als je eenmaal een verstopping hebt dan zijn deze haakse t-stukken en grot probleem. De huidige ontstoppings methodes die gebruikt worden kunnen niet bestuurd worden. Als je dan bij een haaks t-stuk aan komt, ga je vaak niet in de richting van de verstopping. Dit verijst dan vaak het openbreken van het riool en kostige ontstoppingen.

Riool aanleg wordt uitgevoerd door geschoold en vakkundig personeel

Bij het aanleggen van een nieuw riool of de vervanging van een deel daar van gaan onze monteurs altijd geschoold te werk. De opleiding die zei hiervoor volgen sluit aan op de laatste regels die de overheid hier voor aanstelt. Na het afronden van deze opleiding zorgen wij ervoor dat iedere monteur ieder jaar nog een week naar een opfris cursus gaat om weer op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en methodes.

Als u opzoek bent naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor uw aanlegt dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast de best mogelijke aansluiting zorgen wij der ook altijd voor dat als er ooit problemen zouden ontstaan deze op een makkelijke manier te verhelpen zouden zijn. Dit gaat doormiddel van inspectie punten. Deze zijn door middel van een dop afgesloten en deze zijn worde vaak omhoog gebracht zodathoe diep uw riool ook ligt er zonde veel graaf werk altijd gemakkelijk bij te komen is.

Vraag een Gratis offerte aan

* verplichte velden

  Aanhef:

  heermevrouw

  Voorletter(s):

  Achternaam: (*)

  Straatnaam: (*)

  Postcode: (*)

  Woonplaats: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  Emailadres: (*)

  Werkomschrijving:

  Veiligheidscode om SPAM te voorkomen:

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.