Laat het aanleggen van gasleidingen bij voorkeur over aan een vakman. Gas is een zeer ontbrandbaar product, dus de leidingen in uw huis moeten 100% betrouwbaar zijn. U wilt geen explosie of lekkage in uw huis. Wanneer u een waterleiding of gasleiding wilt laten aanleggen of verleggen, bent u bij Loodgietersbedrijf Tilman op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de gasleiding en/of waterleiding vakkundig worden aangelegd, en dat het ook netjes oogt. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van kwaliteitsmateriaal en testen de leidingen nauwkeurig, zodat de kans op een lekkage minimaal is.

Gasinstallaties

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Loodgietersbedrijf Tilman is een betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van Kiwa en Giveg gekeurd leidingmateriaal en fittingen. De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

Heeft u last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neemt u dan zo snel mogelijk contact op. Wij helpen u altijd zo spoedig mogelijk, zodat u weer zeker kunt zijn van een betrouwbare gasinstallatie en u zich weer veilig kunt voelen in uw woning. Tilman is uw installatiebedrijf/loodgieter en specialist in gas installaties en het verhelpen van gas lekkages, onder meer in de wijde omgeving van Groningen, Assen en Leeuwarden.  

Vraag een Gratis offerte aan

  Aanhef:

  heermevrouw

  Voorletter(s):

  Achternaam: (*)

  Straatnaam: (*)

  Postcode: (*)

  Woonplaats: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  Emailadres: (*)

  Werkomschrijving:

  Veiligheidscode om SPAM te voorkomen:

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.