Natuursteen leien

Leidekker werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Tilman is uw ambachtelijke leidekker gespecialiseerd in leien, lood-, zink- en koperwerk voor bedrijf en particulier. Meer dan 30 jaar ervaring. De doelstelling van het bedrijf is het uitvoeren van leidekkerswerk en al het bijkomende lood-, koper- en zinkwerk in zowel de restauratie, renovatie als in de nieuwbouw.


Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van leien, waaronder Maasdekking, Rijndekking (Schubleien) en Oud Duitse dekking. Daarnaast wordt ook het koper-, lood- en zinkwerk door ons vervaardigd. We verrichten veel restauratiewerk, met name op kerken en overige monumentale panden. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terrecht voor uw woning, bedrijfpand of het aanbrengen van valbeveiliging (klim- ladderhaken).


Duurzaamheid


De duurzaamheid van de natuursteenlei is afhankelijk van de samenstelling van de natuursteen. Indien de hoeveelheden (vrije) koolstof, koolzure kalk (vrije)zwavel en ijzer- zwavelverbindingen (o.a. pyriet) binnen de gestelde grenzen blijven, behoort een levensduur van meer dan honderd jaar niet tot de uitzonderingen. Mits het leveren en verwerken van deze leien geschieden door leispecialisten. Vertrouwen in de kennis en vakmanschap van deze leispecialist is dan ook belangrijker dan prijsoverweging.

Voor meer informatie, vrijblijvend advies of offerte kunt u contact met ons opnemen

Ambachtelijk dakdekken is een vak apart.


Vraag een Gratis offerte aan

* verplichte velden

  Aanhef:

  heermevrouw

  Voorletter(s):

  Achternaam: (*)

  Straatnaam: (*)

  Postcode: (*)

  Woonplaats: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  Emailadres: (*)

  Werkomschrijving:

  Veiligheidscode om SPAM te voorkomen:

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.