Tilman Riool Service Groningen

Afvoer en riool ontstoppen in o.a.: Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde

Wilt u uw riool in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde snel en perfect laten ontstoppen? Bijvoorbeeld omdat uw wc-water te langzaam of helemaal niet wegspoelt? Of omdat uw spoelbak een borrelend geluid maakt? Of omdat het spoelwater van uw afwasmachine omhoog komt in de gootsteen? Dan heeft u een dringend rioolprobleem waarvoor u een snelle oplossing zoekt. Een verstopping komt immers nooit gelegen. De oplossing gelukkig wel. In de omgevingen van Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde is dat Tilman Rioolservice. Wij komen op dezelfde dag bij u langs om uw riool professioneel en voor een eerlijke prijs te ontstoppen.

Oorzaak rioolverstopping

Een verstopping ontstaat bijna nooit spontaan. Dat is goed nieuws, want het betekent dat u deze in veel gevallen kunt voorkomen en dat ontstoppen dan niet nodig is. We geven u graag een aantal tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Ervaring met rioolverstoppingen in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde

Dagelijks ontstoppen wij rioolsystemen in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde. Wij zijn hierdoor bekend met de schadelijke effecten van jarenlange ophopingen van zeep- en vet resten. Ook andere oorzaken van rioolverstoppingen, zoals materialen die niet in de riolering thuis horen, of verzakkingen en breuken zijn wij gewend. Deze laatste oorzaak zien we vaak tijdens het ontstoppen van oudere rioleringen in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde, omdat deze zijn gemaakt van andere (verouderde) materialen. Het is essentieel om deze te laten vervangen, anders blijven er verstoppingen ontstaan.

Ontstoppen riool

Wij ontstoppen en reinigen uw riool in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde tot aan de huisaansluiting van het hoofdriool. Meestal is dit al binnen één uur gebeurd. Afvoersystemen en rioleringen ontstoppen wij met behulp van verenmachines en waterdruksystemen. Maar ook als er meer aan de hand is, en dit om andere technieken vraagt, kunnen wij ieder probleem vaak direct oplossen. Hiervoor hebben onze specialisten alle nodige expertise, en bovendien moderne bedrijfswagens met volledig uitgeruste inrichtingen. Dus welk probleem u ook heeft, alle nodige apparatuur voor het ontstoppen is aanwezig.

Garantie

Wij adviseren u na het verstoppen een camerainspectie uit te laten voeren. Alleen dan weet u zeker dat er niet nog meer problemen in uw afvoer of riolering zitten. Bovendien geven we u dan garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, mits de riolering geen gebreken vertoont.

Verhuizen

Wij raden u aan om uw riolering grondig te laten inspecteren voordat u een huis koopt in Groningen, Haren, Glimmen, Eelde, Paterswolde. Indien gewenst maakt Tilman Rioolservice hiervan opnamen met de rioolcamera, zodat u bewijsmateriaal heeft voor een eventuele claim bij de gemeente of de vorige huiseigenaren (bijvoorbeeld bij verborgen gebreken).

Ken uw riool!

Informeer bij de verkoper ook naar de ligging van uw riool. Dit is handig bij verbouwingen of de aanleg van uw tuin of terras. Controleer tevens de conditie van de riolering wanneer u uw nieuwe tuin of terras aanlegt. En zorg er tenslotte voor dat de aanleg voorziet in gemakkelijk bereikbare ontstoppingspunten in het riool. Want hiermee hoeft u niet uw gehele tuin of terras open te breken wanneer u uw riool wilt laten ontstoppen.

Riool ontstoppen

Een probleem met uw riool of keuken leidingen (rioolverstopping), komt altijd onverwacht en altijd ongelegen. Tilman RioolService verhelpt uw rioolontstopping vakkundig en voornamelijk snel!

Een overzicht van onze diensten: 

Ontstoppen van de regenwaterafvoer

Loopt bij zware regen het water langs de muren naar beneden? Dan zit uw regen water afvoer verstopt. Dit kan een probleem op het dak of in de leidingen zijn. Voor beide problemen zijn wij perfect uitgerust om u te helpen.

Toilet problemen 

Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Van het plaatsen van een nieuw toilet en het aanleggen van al de benodigde leidingen, tot het ontstoppen van uw huidige leidingen bij problemen.

Douche en gootsteen verstopping

Loopt uw douche water niet meer lekker weg, blijft uw gootsteen vol met water staan? Wij hebben de juiste materialen om uw probleem snel te verhelpen.

De voordelen van Tilman RioolService:
 • Dekking in geheel Groningen, Drenthe en Friesland.
 • Geen voorrijkosten.

Moet uw rioolverstopping zo snel mogelijk verholpen worden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Bij Tilman RioolService is het niet noodzakelijk dat u de gehele dag thuis dient te blijven, wij geven u een 1/2 uur van tevoren een belletje dat de monteur u kant op gaat.

Verstopt riool Verstopte riolering Verstopte gootsteen Afvoer verstopt Dakgoot verstopt Regenpijp verstopt

Tips

Tips om een verstopping te voorkomen

Onderstaande tips kunnen u helpen een verstopping te voorkomen. Ook vertellen ze u waarop te letten als u gaat verhuizen en/of een tuin of terras wilt aanleggen. 

Toilet Gebruik niet teveel toilet-papier. Spoel geen materialen door het toilet die er niet in thuis horen, zoals tampons en maandverband. En ook vochtige (baby)doekjes kunnen verstoppen! 

Afwas Veeg vet- en etensresten van de afwas af voor het in de afwasmachine te zetten. Tijdens de afwas spoelt vet wel weg (vloeibaar door de hitte), maar onderin het riool hoopt het op (gestold door de kou). Elke dag een klein beetje is over een heel jaar een flinke hoeveelheid. 

Zelf ontstoppen Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen of in ieder geval alleen vloeibare. Deze middelen zijn niet alleen schadelijk voor uw gezondheid, maar ook voor de afvoer. Bent u er niet zeker van dat de verstopping is opgelost? Laat het dan even nakijken. Een correcte ontstopping is van cruciaal belang om een volgende verstopping te voorkomen.


Afspraak maken ?

  Aanhef:

  heermevouw

  Voorletter(s):

  Achternaam: (verplicht)

  Straatnaam: (verplicht)

  Postcode: (verplicht)

  Woonplaats: (verplicht)

  Telefoonnummer: (verplicht)

  Emailadres: (verplicht)

  Afspraak plannen:

  Wanneer kunnen wij u bellen?

  Voor welke datum wilt u een afspraak plannen?

  Voor welke dag wilt u een afspraak plannen?

  Voor welk tijdstip wil u een afspraak plannen?

  Werkomschrijving:

  Veiligheidscode om SPAM te voorkomen:

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.